Petak, 24 Svibanj 2019 11:10

Održana pokazno terenska vježba „ ACI MARINA VODICE 2019 “

Napisao/la 
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Održana pokazno terenska vježba „ ACI MARINA VODICE 2019 “

 

17.05.2019. – Zajedničkom organizacijom i koordiniranim sudjelovanjem djelatnika ACI Marine Vodice, JVP Vodice, DVD Vodice, ŽVOC-a i PU Šibensko-kninske – PP Vodice na području ACI Marine Vodice održana je pokazno terenska vježba „ ACI MARINA VODICE 2019 “ .

Naime, godišnjim Planom vježbi Javne vatrogasne postrojbe Grada Vodica u 2019. godini planirano je da JVP Vodice organizira i provede pokazno – terensku vježbu gašenja kojom će biti prezentirano djelovanje rada i mogućnosti redovitih snaga vatrogastva na pružanju pomoći i spašavanju ugroženog stanovništva i zaštite okoliša u slučaju tehničko-tehnološke nesreće u uvjetima ugroženosti stanovništva i materijalnih dobara, kao i usklađenost postupanja svih sudionika vježbe sa zakonskim i podzakonskim propisima RH i prihvaćenih propisa EU, normama, pisanim i nepisanim pravilima postupanja svih snaga.

Vježba je odrađena kvalitetno i brzo. Djelatnici ACI Marine Vodice maksimalno su se uključili u vježbu, a svi zadaci od zapažanja, dojave, uzbunjivanja i prvog gašenja sa sredstvima kojim raspolažu odradili su bez poteškoća.

 

Foto: InfoVodice 

Pročitano 959 puta